Nieuws & PlanningStart Verkoop: 19 korte rijhuizen langs Onderling

Start Verkoop: 19 korte rijhuizen langs Onderling

Binnenkort start de verkoop van 19 korte rijhuizen langs de laan Onderling. Onderling is een gekromde laan in de buurt Buitengoed die je leidt door de verschillende sferen in de buurt Buitengoed. De laan loopt langs statige rijhuizen, luxe en kleinschalige appartementengebouwen en het groene park en de buurtvijver.

De unieke ontwerpfilosofie binnen Wilgenrijk, ‘De Maassluise School’ is terug te zien in het ontwerp, in de verspringing en verschillende kleuren van het metselwerk. Maar ook in de variatie van de gevels van de huizen en in de luifels bij de voordeur. De tuinen grenzen met de achterkant aan de hofjes van Lichtval en liggen op het zuiden.

Kenmerken

  • – Woonoppervlaktes van circa 115 tot 130 m2
  • – Tuingerichte woonkamer
  • – Drie slaapkamers
  • – Vrij indeelbare zolder
  • – Diverse optiemogelijkheden zoals een uitbouw, dakkapel en extra kamer
  • – Prijsindicatie vanaf € 305.000,- v.o.n.

Start Verkoop 17 januari 2019

Op donderdag 17 januari start de verkoop officieel met een informatieavond in de Woonwinkel van Wilgenrijk, Weverskade 110 te Maassluis. Tussen 18.30u – 20.30u kunt u de impressies, plattegronden, de bijzondere maquette en alle informatie over Wilgenrijk, de buurt Buitengoed en de huizen aan Onderling bekijken in de Woonwinkel.

Bovendien hebben we dan een gedrukte brochure voor u klaarliggen. Ook kunt u dan uw vragen stellen aan de makelaar en financieel adviseur over de huizen en wat er allemaal bij de aanschaf vaneen nieuwbouwhuis komt kijken. We vragen u zich in te schrijven voor de informatieavond via het inschrijfformulier.