Nieuws & PlanningBinnenkort in verkoop: prachtige huizen en appartementengebouw

Binnenkort in verkoop: prachtige huizen en appartementengebouw

Rustig en Statig. Dat zijn de juiste woorden voor de laan en de huizen aan Verreweg in de buurt Buitengoed. De laan Verreweg is een belangrijke statige laan binnen het gebied van Wilgenrijk. De ruime huizen hebben een woonoppervlakte van circa 175 m2 en riante zonnige tuinen. Samen met het luxe en kleinschalige appartementengebouw, het intieme karakter en de ruimte opzet ontstaat er een rustige woonsfeer. De unieke ontwerpfilosofie binnen Wilgenrijk, ‘De Maassluise School’ is terug te zien in het ontwerp en in de verspringing en verschillende kleuren van het metselwerk. Dit creëert een groene en fijne leefomgeving met schitterende gedetailleerde huizen.

Aan Verreweg, Nieuw Hollands Huis, in Buitengoed zullen veel verschillende soorten huizen komen; vrijstaande- en geschakelde herenhuizen en een kleinschalig appartementengebouw. In totaal komen er ongeveer 30 huizen.


Kenmerken Verreweg, Nieuw Hollands Huis

  • Huizen met woonoppervlakte van circa 175 m2
  • Bijzondere statige entree
  • Riante tuinen met ligging op het Zuiden of Zuid-westen
  • Appartementen met een woonoppervlakte van minimaal 90 m2
  • 1 of 2 parkeerplaats op eigen terrein voor de huizen en appartementen
  • Diverse opties mogelijk
  • Verwachte start verkoop: voorjaar 2019

Ontwikkelende bouwer

ABB Bouwgroep ontwikkelt en realiseert de huizen aan Verreweg in de buurt Buitengoed. Zeinstra Veerbeek Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het plan. Wilgenrijk heeft in ABB Bouwgroep een partner gevonden die de ontwerpfilosofie van de Maassluise School op een bijzondere en snelle manier eigen heeft gemaakt en daardoor goed past bij Wilgenrijk.

Wilt u meer weten?

In het voorjaar van 2019 staat de Start Verkoop voor de huizen van Verreweg – Nieuw Hollands Huis gepland. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de online brochure die in het voorjaar online komt of wilt u het nieuws rondom Verreweg op de voet volgen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief, dan houden we u automatisch op de hoogte. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk via woonwinkel@wilgenrijk.nl of 088 – 122 88 66