MakersABB Bouwgroep

ABB Bouwgroep

ABB Bouwgroep is al meer dan 50 jaar toonaangevend in ontwikkelen en bouwen. Daarin zijn we ondernemend. We ontwikkelen en bouwen bijzondere projecten. In opdracht én op eigen risico.

ABB’ers zijn mensen met hart voor de zaak. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten voor de wereld om ons heen. We zijn stuk voor stuk vakmensen die trots zijn op wat we doen. En dat ook uitdragen. Ook zelf zijn we bewoners, we kunnen ons dus goed inleven in uw situatie. En durven net een beetje verder te denken en dat stapje harder te zetten. We zijn een ondernemend familiebedrijf dat staat voor deskundigheid, ervaring en het lef om projecten van ontwikkeling tot realisatie te managen.

Ook voor u willen we het hoogst haalbare behalen. Door niet alleen een schitterende woning te bouwen, maar een heerlijke leefomgeving. Een plek waar u zich thuis voelt, waar uw (woon)wensen werkelijkheid worden. Gedurende het gehele traject staan er een verkoopmanager en kopersbegeleider voor u klaar. Uw directe contactpersonen bij wie u altijd terecht kunt middels een klantensysteem. Maar ook achter de schermen is er een heel vakkundig team voor u aan de slag.

U kent ons mogelijk al, maar neem gerust ook eens een kijkje op onze website voor nog veel meer projecten.