Nieuws & PlanningWonen in een loft… Een droom die uitkomt!

Wonen in een loft… Een droom die uitkomt!

Wonen in een loft. Een droom die uitkomt…Ooit gedroomd van het wonen in een loft? Het is mogelijk in appartementengebouw Lichtval in Buitengoedwaar twee fantastische loft-appartementen worden gerealiseerd. Hier kunt u de grote open ruimtes helemaal naar eigen smaak inrichten en zo uw woondroom laten uitkomen.

Misschien verwachten mensen eerder een loft in een grote stad, maar bij Lichtval 27 en Lichtval 28 heeft u in plaats van een grootstedelijk uitzicht een fantastisch uitzicht over de groene en waterrijke omgeving in Wilgenrijk. Zo kunt in de verte turen via brede panoramische ramen.

Met een eigen entree komt u via uw privé-lift aan in de loft, die gelegen is in de kap van het appartementengebouw. Zoals u in de impressies van La Fabrique hieronder kunt zien, zijn er vele mogelijkheden om de loft in te richten. Wilt u de ruimte zo open mogelijk houden? Dan is er maar liefst 5 meter lengte boven u tot de hoge nok van het gebouw.  

Hoe richt iemand een ruimte van circa 153 m² geheel naar eigen smaak in? De enige vaste elementen in de lofts zijn de liftschaft, het trappenhuis en de installatie-schachten. Geen idee hoe u het moet aanpakken? De interieurontwerpers en architecten van La Fabrique hebben fantastische impressies gemaakt en hieronder lichten wij de plattegronden toe.